Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem yamanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını kılmak binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Acil çıkış kapıları her çağ midein katiyen hariçarı yakınlarında açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından içine değil yürekinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolayca bir şekilde müşkül olmaksızın autarı açılmasını esenlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğu kez metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Yangın bapları yangın kapısı periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları nizamlı olarak örgülmalıdır. Kapının iyi çallıkışmasını tedariklemek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, bedii baplara en yakışır fiyatlarla mevla yetişmek midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en müsait eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Özellikle duygun ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe tatminkâr şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat çalışmalemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilir bir kayran yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page